Multi Air Design B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1997.  In de eerste jaren waren we gevestigd in een huurpand op de Stevinweg in Zeewolde, Flevoland.

In 2001 konden we onze intrek nemen in ons eigen pand aan de Marsweg.

Multi Air Design B.V. is de specialist in internationale handel van klimaat- en ventilatie techniek voor weg- en watertransport (klimaatbeheersing).

Het programma varieert van een eenvoudige ventilator tot een custom made product voor de HVAC systemen (Bus en Coach) en Off-Road voertuigen. We streven naar continuïteit en betrouwbaarheid van onze producten in samenwerking met onze producenten.

Door gebruik te maken van nieuwe, innoverende componenten en oog te hebben voor toepasbaarheid en ergonomie is Multi Air Design B.V. in staat haar klanten een functioneel assortiment aan te bieden.

Het is mogelijk om exclusief een eigen product te ontwikkelen waarin de specifieke kenmerken liggen die gevraagd worden vanuit het veld. Door de kennis, ervaring en ontwikkeling van de klant en producent te combineren ontstaat er een hoogwaardig product.

 

Multi Air Design B.V. heeft eigen producten, denkend aan de dak ventilator, radiaal blower, blower wielen, axiaal fan bladen, hang-on Cyclone verdamper, warmtewisselaar etc. Door deze producten in eigen beheer te hebben kunnen we streven naar continuïteit en betrouwbaarheid.

Door gebruik te maken van hoogwaardig producten, technische advies en snelle levering worden we alom gewaardeerd.

Heeft u vragen ?

Wilt u meer weten over de producten die wij verkopen?

Bel: +31 (0)36 522 06 66


Multi Air Design B.V.
Marsweg 22
3893 GA Zeewolde
Nederland

Multi Air Design B.V. - Zeewolde